Studierejseforsikring

Vores forsikring har bred dækning, så du kan slappe helt af, og fokusere på de spændende oplevelser der venter.

Studierejseforsikring

Leder du efter en studierejseforsikring, så du er dækket, mens du er studerende i udlandet?

Vores backpacker ungdomsrejseforsikring dækker en lang række studie- og fritidsaktiviteter, du kan se mere om dette og vores rejseforsikring i forsikringsbetingelserne i linket nedenfor. Alt for mange studerende glemmer forsikringen eller fravælger den inden afrejse. Det kan hurtigt blive en dyr affære, hvis uheldet er ude.

Tegner du en studierejseforsikring igennem os, får du en forsikring, som dækker dig til en overkommelig pris. Bliv godt forsikret, så du undgår at stå med en økonomisk overraskelse, hvis du bliver syg eller kommer ud for et uheld på ferien eller studierejsen.

   

   

Hvad får du med en studierejseforsikring?

Udvalgte fordele:

  • 24/7 nødhjælp
  • ubegrænset dækning ved sygdom
  • Dækning for ansvar og ulykke
  • Dækning af personlige ejendele
  • Skarp pris
  • Lav selvrisiko
  • Dækning i Europa eller Verden

24/7 nødhjælp:

+45 70 25 04 05

Dansk alarmcentral

Spørgsmål:

info@allianz-assistance.dk

Kundeservice

Hvorfor tegne en studierejseforsikring?

Rejs i op til 18 måneder

Dækning på længere ophold og rejser

Når du skal studere i udlandet, har du ofte andre behov end andre typer rejsende. Det er både spændende og udfordrende tage ud i verden for at opleve andre kulturer og uddannelsesinstitutioner. Det kan dog enkelte gange ende med et uventet møde med det lokale sundhedsvæsen. Netop derfor, er vigtigt at være dækket med en studierejseforsikring, hvis du bliver syg eller kommer ud for et uheld.

Allianz Global Assistances omfattende backpacker ungdomsrejseforsikring kan tegnes for længere rejser og studieophold helt op til 18 måneder.

Dermed er der rig mulighed for trygt at opleve en fremmed kultur helt tæt på.

> Se dækning og beregn pris

Europa eller hele verden

Rejs sikkert Europa eller jorden rundt med en studierejseforsikring

En backpacker ungdomsrejseforsikring fra Allianz Global Assistance er ideel, når du skal på opdagelse i det store udland. Hvad enten du rejser i Europa eller hele verden, på studierejse, som backpacker, på jordomrejse, arbejdsferie down under eller på InterRail, kan du være helt tryg.

Når du tegner forsikringen, kan du vælge, om den kun skal dække Europa eller om den skal være verdensomspændende.

> Se dækning og beregn pris

Assistance 24/7

Alarmcentralen er kun et telefonopkald væk

Du har adgang til vores assistance 24 timer i døgnet 7 dage om ugen. Med vores omfattende globale netværk yder vi støtte, uanset hvilke kontinenter du vælger at udforske. Tag trygt af sted med en ungdomsrejseforsikring. Med Allianz Global Assistance er du sikret i alle tidszoner.

*Hvis du har en kronisk sygdom eller eksisterende lidelse, eller for nyligt har været i behandling, kan det have indflydelse på din forsikringsdækning. Du kan læse mere om dette i policens vilkår.

> Se dækning og beregn pris

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.