Skiferie?

Når du er forsikret igennem os, kan du med ro i sindet udforske pisterne.

Skiferie forsikring

Har du søgt efter en skiferie forsikring?

Så er du landet på den helt rigtige side. Hos os finder du forsikringer til skiferien lige meget, om du skal afsted til Norden, Alperne eller længere ud i verden. Med en forsikring fra os med på skiferien, er du dækket, hvis uheldet er ude. Du kan læse mere omkring dækningsområder og meget mere ved at klikke på nedenstående link.

Alt for mange danskere kommer afsted uden den rigtige dækning, hvilket betyder, at de selv må betale en stor del af omkostninger til behandling og eventuel hjemtransport af egen lomme.

Undgå ubehagelige overraskelser og en stor økonomisk byrde med en skiferie forsikring fra os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for hjælp.


_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.