Rejsesygeforsikring

Med forsikring fra Allianz Global Assistance kan du nyde din ferie og trygt rejse ud i verden.

Rejsesygeforsikring


Er du i tvivl om, hvordan du er dækket med det offentlige sygesikringskort?

Med en rejsesygeforsikring fra os, skal du ikke længere tænke på det.

Når du vælger en rejsesygeforsikring igennem os, kan du trygt rejse ud i verden og nyde din ferie. Skulle du så gå hen, og blive syg, kan du med ro i sindet modtage behandling uden at komme til at hæfte for en stor efterregning. Husk altid at læse policen grundigt igennem, så du er helt sikker på din dækning.

Vi har mange års erfaring inden for forsikringsbranchen, og vi har hjulpet mange tusinde kunder igennem årene, når de er blevet syge på rejsen. Se meget mere her på siden omkring vores produkter samt dækning.     


_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.