Rejseforsikring USA

Nyd din ferie til Nordamerika i tryghed med en forsikring fra Allianz Global Assistance.

Rejseforsikring USA

Få mere information om rejseforsikring USA

Undgå at dit livs store oplevelse bliver et økonomisk mareridt. Vi er specialiseret i forsikringer til rejser i hele verden og til USA i særdeleshed. Og vi ved, hvor vigtigt det er at være forsikret imod sygdom og uheld under rejsen, så din ferie eller rejse til USA og Nordamerika bliver så bekymringsfri som muligt.

Når du vælger os til at varetage dine rejseforsikringer til USA, har du dermed en samarbejdspartner med mange års erfaring inden for området i ryggen. Allianz Global Assistance er et kendt og værdsat navn verden over, og vores globale netværk er med til rådgive og sikre dig, hvis uheldet skulle være ude.

Se meget mere omkring rejseforsikring USA her på siden, eller kontakt os for yderlige information.

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.