Rejseforsikring USA

Nyd din ferie til Nordamerika med Allianz Global Assistance rejseforsikring.

Rejseforsikring USA pris

Vil du have en rejseforsikring med omfattende dækning til en fair pris?


Så tag et kig rundt på vores hjemmeside eller send en mail til info@allianz-assistance.dk, hvis du har yderligere spørgsmål.

Vi tilbyder rejseforsikringer til dig, der rejser meget, rejser lidt eller skal ud og opleve verden. Ens for alle vore forsikringer er en god pris med fuld tryghed på rejsen.

Skal du til USA, er det tilrådeligt, at tjekke forsikringen en ekstra gang.

Skal du en enkelt tur til USA, så vil en enkeltrejseforsikring passe godt til dig, du forsikrer dig kun for den rejse du nu skal på, men får valget mellem samme dækningsniveau som med vores andre typer forsikringer. Prisen for sådan en forsikring til USA starter fra 365 kr.

Vi tilbyder derudover en årsrejseforsikring, der dækker alle dine rejser et helt år. Rejser du ofte til USA og andre destinationer, vil en årsrejseforsikring passe til dig, den kan erhverves fra en pris på 649 kr.

Vi tilbyder også en ungdomsrejseforsikring, til dig der er mellem 17 og 35, og vil udforske USA på en anderledes måde. Vi har forsikringer, der dækker unge i helt op til 18 måneder, når de er ude for at opleve verden. Og vi gør det til en overkommelig pris. 

Få dit eget forsikringstilbud på vores hjemmeside. Alt du skal gøre er, at indtaste enkelte oplysninger, hvorefter du vil få et prisforslag. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at sende en mail til info@allianz-assistance.dk. Husk altid at læse policen grundigt igennem, så du er helt sikker på din dækning.

Så hvis du skal til USA, tjek allianz-assistance.dk, og find din rejseforsikring til en god og sikker pris.

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.