Rejseforsikring USA

Nyd trygt din ferie til Nordamerika med Allianz Global Assistance.

Rejseforsikring USA billig

Find den rejseforsikring der passer til netop din rejse!


Hvis du ønsker en billig rejseforsikring USA, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Allianz Global Assistance tilbyder vi forskellige rejseforsikringer, så det bliver muligt for dig at nyde din tur til USA, uden at du skal bekymre dig om sygdom, uheld m.m. Vi tilbyder enkeltrejseforsikring med dækning i verden inklusive USA fra kun 365 kroner, men du kan også vælge en årsrejseforsikring fra kun 649 kroner, hvis du regner med flere ferier i løbet af det næste år. Samtidig tilbyder vi unge under 35 år en ungdomsrejseforsikring, ligesom du selvfølgelig kan vælge at beskytte din ferie-investering med en afbestillingsforsikring.

Mulighederne er mange, og du kan finde den rejseforsikring, der passer til netop din rejse. Du er velkommen til at kontakte os på info@allianz-assistance.dk, hvis du har spørgsmål. Så vent ikke med at finde din rejseforsikring fra Allianz Global Assistance, så du kan nyde skønne USA med alle dets seværdigheder, forskelligartede natur og landskaber samt spændende byer.

Rigtig god ferie!

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.