Rejseforsikring ungdom

Vores forsikring har bred dækning, så du kan slappe helt af, og fokusere på de spændende oplevelser der venter.

Rejseforsikring ungdom

Gør dig klar til afgang med en rejseforsikring ungdom fra Allianz Global Assistance

Du har sikkert søgt "Rejseforsikring ungdom", fordi du skal ud på en spændende rejse i den nærmeste fremtid. Hos Allianz Global Assistance tilbydes du en ungdomsrejseforsikring, særligt til dig under 35 år. En rejseforsikring til unge, der ønsker at udforske Norden, Europa eller den store verden. Du har mulighed for at opleve de store kulturbyer, flot natur, vilde landskaber og forskellige, anderledes og spændende kulturer - så hold dig ikke tilbage, og gør dig klar til afgang med en rejseforsikring ungdom fra Allianz Global Assistance.

En forsikring er en vigtig bestanddel i din ferie, fordi der let kan opstå uventede hændelser og forhold. Med en Allianz Global Assistance rejseforsikring kan du vide dig helt sikker og trygt nyde din rejse. Vi gør det nemt at være ordentlig dækket ind, hvis der uheldigvis skulle opstå problemer på rejsen. Du kan finde en rejseforsikring ungdom fra kun 279 kroner, alt afhængig af dine behov, rejselængde og destination.

Det skal være sjovt at rejse, fra planlægning til afgang - derfor kan du let bestille online her på sitet, og du er altid velkommen til at kontakte os på info@allianz-assistance.dk. Så kan vi hjælpe dig, så det bliver så nemt, som det overhovedet kan være. Det givere mere tid til at planlægge resten af din rejse, uanset hvor den går hen.

God tur!

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.