Rejseforsikring Tyskland

Tag sikkerhed og tryghed med i bagagen med en rejseforsikring fra Allianz Global Assistance.

Rejseforsikring Tyskland

Vær tryg på din næste rejse, tegn en rejseforsikring Tyskland fra Allianz Global Assistance.


Skal du på ferie i Tyskland, så få styr på sikkerheden med en rejseforsikring.

  • Rejser du en gang i mellem kan vi tilbyde dig en enkeltrejseforsikring helt ned fra 95 kr.
  • Med en årsrejseforsikring, kan du rejse alt det til Tyskland og andre europæiske lande du ønsker fra en pris på kun 289 kr.
  • Er du mellem 17 og 35 kan du få en ungdomsrejseforsikring fra 279 kr. som dækker i helt op til 18 måneder. Dermed har du rig mulighed for at udforske nabolandets mange skønne afkroge.
  • Fælles for alle vore rejseforsikringer er, at der kan tilvælges ski- og vintersportsdækning, og at alle er omfattet af vores dansktalende alarmcentral, som er åben alle døgnets timer.

Tyskland er et stort land med mange muligheder, så om du er til storbyferie, afslapning eller storslået natur, så har Tyskland noget til dig. Tyskland er derfor den ideele destination for dig, der gerne vil væk fra hverdagens stress og jag, mens samtidig ikke vil bruge lang tid på transport.

Her på siden kan du hurtigt og nemt finde den rejseforsikring, som passer præcis til dig og din rejse. Alt du skal gøre er, at indtaste enkelte oplysninger om dig selv og din rejse, herefter får du et forsikringstilbud til netop din tur.  Husk altid at læse policen grundigt igennem, så du er helt sikker på din dækning. Er du i tvivl om noget eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive en e-mail til info@allianz-assistance.dk.

Tag sikkerhed og tryghed med i bagagen med en rejseforsikring Tyskland fra Allianz Global Assistance.

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.