Rejseforsikring Tyrkiet

Bliv sikret på din rejse med en omfattende rejseforsikring fra Allianz Global Assistance.

Rejseforsikring TyrkietStår du over for en rejse til skønne og varme Tyrkiet?

Så kan du trygt rejse med en rejseforsikring Tyrkiet fra Allianz Global Assistance. Det er ikke altid muligt at forudse alt, og der kan let opstå uventede forhold eller hændelser.  Derfor er en rejseforsikring vigtig. Hos os er det muligt at indtaste dine oplysninger online og se lige præcis det forsikringsforslag, der passer til din næste rejse. Du kan vælge mellem tre forskellge dækningsniveauer. Husk altid at læse policens vilkår og betingelser grundigt igennem, så du er helt sikker på din dækning. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på info@allianz-assistance.dk, hvor vi vil være klar til at hjælpe dig.

Tyrkiet er dækket under området Udvidet Europa, og hvis du tegner en enkeltrejseforsikring, kan du finde én helt ned til 95 kroner, men har du flere rejser planlagt det næste år, er en årsrejseforsikring fra kun 289 kr, muligvis en bedre løsning.

Hvis du er mellem 18-35 år og ønsker en rejse til Tyrkiet, så vil en ungdomsrejseforsikring være rigtig fin for dig. Den kan købes fra kun 279 kroner, og dækningen kan vare i helt op til 18 måneder. Udover rejseforsikring, er det også muligt at vælge en afbestillingsforsikring, der beskytter din ferie investering op til afrejse.

Hos os er sikkerhed og tryghed altid i fokus, med blandt andet dansktalende alarmcentral, der er bemandet døgnet rundt - alle ugens syv dage. Så uanset om bagagen forsvinder, eller om det handler om personskade eller sygdom - kan du vide dig sikker med en Allianz Global Assistance rejseforsikring.

Tyrkiet er et land med utallige muligheder, alt lige fra skønne sandstrande, store byer og flotte kulturelle seværdigheder - så vent ikke med at blive klar til din rejse!

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.