Rejseforsikring Thailand

Nyd din ferie i Thailand med en rejseforsikring fra Allianz Global Assistance.

Rejseforsikring Thailand

Tegn en rejseforsikring Thailand

Og bliv fuldt dækket når du rejser i Thailand og andre asiatiske lande.

Igennem os får du omfattende forsikringsdækning, til en fornuftig pris, og bliver godt dækket ind for uforudsete hændelser. Nyd alle de spændende oplevelser Thailand byder på, og få en unik ferie med fuld tryghed.

Alt for mange får ikke tegnet en rejseforsikring inden afrejse, og er dermed ikke dækket, hvis uheldet skulle være ude. Undgå at stå i uforudsete situationer, som kan ramme økonomisk hårdt senere, og tag os med på rejsen.

Med Allianz Global Assistance verdensdækning er du sikret over hele verden. Det eneste du skal gøre er at nyde din ferie, og få nogle uforglemmelige oplevelser.

Du kan læse om de forskellige forsikringstyper og fordele her på vores hjemmeside og i policens vilkår og betingleser, du kan downloade i menuen ovenfor.

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.