Rejseforsikring sygdom

Med en omfattende forsikring fra Allianz Global Assistance kan du nyde din ferie og sikkert rejse ud i verden.

Rejseforsikring sygdom

Med en rejseforsikring er du dækket helt ind.

Også når der opstår uventet sygdom i forbindelse med ferien.

Udenrigsministeriet anbefaler: ”Du bør tegne en privat rejseforsikring, hvis du gerne vil have dækning for udgifter til bl.a. hjemtransport, evakuering, retshjælp og tandlæge.”

Rejseforsikring sygdom - Hos Allianz Global Assistance er du dækket godt ind i forbindelse med sygdom under ferien og på rejsen. Sygdom på ferien kan være rigtig ubehageligt, og der kan let opstå mange uventede forhold og komplikationer. Derfor er det rart, at man i det mindste ikke skal tænke på de medicinske omkostninger, når man har sikret sig med en rejseforsikring fra Allianz Global Assistance. Hvis du er ude for alvorlig sygdom eller ulykke på din ferie i udlandet, så skal du straks informere os på vores døgnbemandede dansktalende alarmcentral, der alle ugens dage er klar til at hjælpe og vejlede når du har brug for det mest. Husk altid at læse policens vilkår og betingelser grundigt igennem, så du er helt sikker på din dækning.

Hvis du har nogen spørgsmål til din dækning og rejseforsikring sygdom generelt, så kontakt os på info@allianz-assistance.dk, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.