Rejseforsikring Sverige

Nyd din ferie i Sverige med fuld tryghed fra Allianz Global Assistance.

Rejseforsikring Sverige

Sørg for, at rejseforsikringen er i orden på ture i nabolandene


Skal du en tur til Sverige, kommer du der ofte eller vil du udforske de svenske skove og søer på en længere ferie? Så sørg for at have sikkerheden i orden og find den ideelle rejseforsikring for dig.

På allianz-assistance.dk kan du indtaste dine oplysninger og få et rejseforsikringstilbud, der passer til netop dig og din næste rejse. Har du spørgsmål til dækningen, prisen eller noget helt tredje, så kontakt os på e-mail info@allianz-assistance.dk, eller se vores ofte stillede spørgsmål.

Selvom det ikke synes længere væk, end en tur over Øresund, så er en rejseforsikring alligevel vigtig på rejser til Sverige. Skal du afsted en enkelt gang, så kan du f.eks. finde en rejseforsikring Sverige, fra kun 95,-. Rejser du over Øresund flere gange om året, kan du få en årsrejseforsikring fra 289,-. 

Er du mellem 17 og 35, og skal du på længere opdagelse eller studier i det svenske, så er en ungdomsrejseforsikring lige noget for dig. Prisen starter fra 279,- og du kan blive dækket i op til 18 måneder.

Ens for alle rejseforsikring Sverige er tryghed på rejsen, vi har dansktalende alarmcentral, som er bemandet hele døgnet, alle ugens syv dage. Med en rejseforsikring er du dermed altid sikret på din rejse, ligegyldigt om det er bagagen, der er forsinket, eller sygdom og personskade. Du kan altid føle dig sikker med en Allianz Global Assistance rejseforsikring i bagagen. Husk altid at læse policens vilkår og betingelser grundigt igennem, så du er helt sikker på din dækning.

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.