Rejseforsikring studieophold

Vores forsikring har bred dækning, så du kan slappe helt af, og fokusere på de spændende oplevelser der venter.

Rejseforsikring studieophold

Et studieophold er den perfekte mulighed for at opleve en anden kultur.

Du har sikkert søgt "Rejseforsikring studieophold", fordi du i den nærmeste fremtid skal på et studieophold i udlandet. Et studieophold er den perfekte mulighed for at opleve en anden kultur og tilegne sig en masse anderledes og lærerige oplevelser. I den forbindelse er en rejseforsikring sikkert det sidste du tænker på?

Det er imidlertid vigtigt at være godt dækket ind, og her kan vi hjælpe dig hos Allianz Global Assistance, Vi tilbyder mange forskellige typer af rejseforsikring til en yderst fornuftig pris. Kig vores udvalg igennem her på siden og find den forsikring, som passer til netop dit studieophold.

Et populært valg til længere rejser er en backpacker ungdomsrejseforsikring, til dig som er under 35 år. Den kan fås fra kun 279 kroner, alt afhængig af din rejse, og kan tegnes, så den dækker udvidet Europa eller hele verden. Med en rejseforsikring kan du vide dig sikker i, at du modtager den rette hjælp og dækning, hvis du kommer ud for forsinkelser, mistet bagage, sygdom eller noget helt andet. En rejseforsikring giver dig tryghed og sikkerhed, så du kun skal bekymre dig om, at få så meget ud af dit studieophold som overhovedet muligt. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på info@allianz-assistance.dk. Så vil vi gerne hjælpe dig, så du får den bedste oplevelse på din rejse.

Rigtig godt rejse og ophold i udlandet!

   

Hvad får du med en rejseforsikring til studieophold?

Udvalgte fordele:

  • 24/7 nødhjælp
  • ubegrænset dækning ved sygdom
  • Dækning for ansvar og ulykke
  • Dækning af personlige ejendele
  • Skarp pris
  • Lav selvrisiko
  • Dækning i Europa eller Verden

24/7 nødhjælp:

+45 70 25 04 05

Dansk alarmcentral

Spørgsmål:

info@allianz-assistance.dk

Kundeservice

Hvorfor tegne en rejseforsikring til studieophold?

Rejs i op til 18 måneder

Dækning på længere rejser

Som studerende har du ofte andre behov end andre rejsende. Det er spændende at tage ud i verden for at opleve andre kulturer og uddannelsestraditioner. Det kan dog også ende med et uventet møde med det lokale sundhedsvæsen. Netop derfor, er vigtigt at være dækket, hvis du bliver syg, mister din baggage m.m.

Vores backpacker ungdomsrejseforsikring kan tegnes for længere rejser og studieophold af op til 18 måneders varighed.

Det gør det muligt at udforske og opleve kulturen i selv de fjerneste afkroge.

> Se dækning og beregn pris

Europa eller hele verden

Rejs trygt Europa eller jorden rundt

En backpacker ungdomsrejseforsikring fra Allianz Global Assistance er ideel, når du skal på opdagelse i det store udland. Hvad enten du rejser i Europa eller hele verden, på studieophold, som backpacker, på jordomrejse, arbejdsferie down under eller på InterRail, kan du være helt tryg.

Når du tegner forsikringen, kan du vælge, om den kun skal dække Europa eller om den skal være verdensomspændende.

> Se dækning og beregn pris

Assistance 24/7

Alarmcentralen er kun et telefonopkald væk

Du har adgang til vores assistance 24 timer i døgnet 7 dage om ugen. Med vores omfattende globale netværk yder vi støtte, uanset hvilke kontinenter du vælger at udforske. Tag trygt af sted med en ungdomsrejseforsikring. Med Allianz Global Assistance er du sikret i alle tidszoner.

*Hvis du har en kronisk sygdom eller eksisterende lidelse, eller for nyligt har været i behandling, kan det have indflydelse på din forsikringsdækning. Du kan læse mere om dette i policens vilkår.

> Se dækning og beregn pris

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.