Rejseforsikring Spanien

Nyd din ferie i Spanien i fuld tryghed med Allianz Global Assistance.

Rejseforsikring Spanien

Er du så heldig, at have en rejse til skønne Spanien planlagt?

Et land, der med sin flotte natur, lange strande, spændende storbyer og ikke mindst fortrinlige kulinariske kultur, er et af danskernes mest foretrukne rejsemål år efter år.

Så kan du finde en passende rejseforsikring hos Allianz Global Assistance. Man kan ikke altid forudse alt på rejsen, og derfor er en rejseforsikring vigtig. Den giver tryghed og sikkerhed fra planlægning, før, under og efter rejsen. Du har mulighed for at indtaste dine oplysninger her på siden, og se de forskellige rejseforsikringsforslag, der passer til din rejselængde og destination. Du er også altid velkommen til at kontakte os på info@allianz-assistance.dk, hvor vi vil være klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Hvis du har en enkelt rejse planlagt i år, kan du finde en enkeltrejseforsikring helt ned til 95 kroner, alt afhængig af hvor du skal hen, men hvis du har flere rejser planlagt over det næste år, kan du med fordel tegne en årsrejseforsikring fra kun 289 kr.

Er du mellem 18-35 år, så vil en ungdomsrejseforsikring være en rigtig fin og billig løsning for dig. Den kan tegnes fra kun 279 kr., og dækningen kan vare i helt op til 18 måneder.

Allianz Global Assistance har, i samarbejde med Falck, døgnbemandet dansktalende alarmcentral. Så uanset om din bagage er forsinket, eller om det handler om sygdom eller personskade, kan du føle dig i trygge hænder med en Allianz Global Assistance rejseforsikring til Spanien.

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.