Skiferie?

Få en rejseforsikring til ski, så kan du koncentrere dig om at have det sjovt og nyde turen.

Rejseforsikring ski


Har du søgt efter rejseforsikring ski?

Rigtig mange danskere elsker at stå på ski, og drager årligt afsted på skiferie. Igennem os, kan du få en rejseforsikring til ski, så du kun skal koncentrere dig om at have det sjovt og nyde turen.

Du er nemlig godt dækket ind, når du har købt en forsikring igennem os. Alt for mange danskere ender op med en kæmpe ekstra regning, når de kommer til skade under skituren, fordi de ikke er dækket korrekt. Undgå økonomiske overraskelser, og vær dækket godt ind med vores forsikringer til skiferien.


_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.