Rejseforsikring Norge

Nyd din ferie i Skandinavien i ro, og med tryghed fra Allianz Global Assistance.

Rejseforsikring Norge

Har du søgt efter rejseforsikring Norge?

Så er du kommet ind på den helt rigtige side. Norge er et unikt og utroligt smukt land, og derfor en af danskernes fortrukne ferie destinationer.

Få alle de oplevelser, som Norge gemmer på, og vær samtidig godt forsikret med en rejseforsikring fra os. Norge byder på en lang række af forskellige muligheder for aktiviteter, men det betyder også, at forsikringen er en essentielt del af rejseplanlægningen.

Vi har mange års erfaring, der gør at du kan slappe helt af og nyde din ferie i Norge. Har du brug for flere informationer er du altid velkommen til at kontakte os, ellers kan du tegne en af vores omfattende forsikringer her.

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.