Rejseforsikring Japan

Nyd din opdagelsesrejse med fuld tryghed fra Allianz Global Assistance.

Rejseforsikring Japan

Rejseforsikring Japan fra Allianz Global Assistance

I Japan får man en rejse udover det almindelige, en rejse i både tid og kultur. Japan er et helt enestående og både anderledes og spændende land, ligesom japanerne er et yderst høfligt og gæstfrit folkefærd. En rejse til Japan er dog også langt fra f.eks. det sundhedssystem vi kender, og der kan let opstå uforudsete situationer på rejsen.

Allianz Global Assistance hjælper dig med at finde en rejseforsikring til din rejse til Japan og Asien. Du skal blot indtaste oplysninger om din kommende rejse, og vi udregner din pris. Du kan vælge mellem tre forskellige dækningsniveauer. Husk altid at læse policen grundigt igennem, så du er helt sikker på din dækning.

Er der tale om en enkelt rejse, kan du finde en enkeltrejseforsikring verden fra kun 365 kr. Rejser du derimod oftere i verden, Danmark eller Europa, vil en årsrejseforsikring være en god mulighed for dig. Vi har årsrejseforsikringer fra kun 289 kr., afhængigt af dine destinationer. Derudover tilbyder vi endvidere ungdomsrejseforsikring, hvis du er under 35, samt afbestillingsforsikring, der beskytter din ferieinvestering inden afrejsen.

Opstår der problemer på ferien, kan du altid kontakte vores døgnbemandede alarmcentral. Der sidder dansktalende personale til rådighed, til at hjælpe, når du har allermest brug for det.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail: info@allianz-assistance.dk. Her sidder vi klar med hjælp.

Find din rejseforsikring til Japan i dag, så er du afsted med en pålidelig og lokalt og globalt kendt rejseforsikringspartner.

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.