Rejseforsikring Canada

Nyd din ferie til Nordamerika i fuld tryghed med Allianz Global Assistance.

Rejseforsikring Canada

Vil du have en rejseforsikring, som dækker fuldt ud til en fair pris?


Har du planlagt en tur til naturskønne Canada? Så sørg for at din forsikringsdækning er i orden og find en rejseforsikring til dig og din familie hos Allianz Global Assistance. Så kan du nyde din rejse fuldt ud!

Du kan indtaste dine oplysninger og få et rejseforsikringstilbud, der passer til din næste rejse. Du er altid velkommen til at kontakte os på info@allianz-assistance.dk, hvis du har yderligere spørgsmål angående vores forsikringsprodukter, priser eller hvordan du er dækket. En rejseforsikring er altid vigtig, og særligt på rejser i Nordamerika, da det aldrig er muligt at forudse alt, og uventede hændelser kan forekomme. Hos Allianz Global Assistance kan du tegne rejseforsikring med verdensdækning inklusive USA og Canada. Husk altid at læse policen grundigt igennem, så du er sikker på din dækning og undtagelser.

  • Hvis du skal på en enkelt rejse over Atlanten, kan du finde en rejseforsikring hos os helt ned til 365 kroner.
  • Hvis du planlægger flere rejser i løbet af året i hele verden, kan du få en årsrejseforsikring fra kun 649 kr.
  • Er du mellem 18-35 år? Og ønsker du at opleve Canada med dets vilde og flotte natur i en længere periode? Så er en ungdomsrejseforsikring det rigtige valg for dig. Fra kun 519 kroner, kan dækningen vare helt op til 18 måneder.
  • Det er også muligt at tilvælge ski- og vintersportsdækning til alle vores police typer.

Hos os er sikkerheden altid i fokus, blandt andet gennem vores kyndige dansktalende alarmcentral, der er bemandet døgnet rundt - alle ugens syv dage. Så uanset om bagagen er forsinket eller forsvinder, eller om det handler om sygdom eller personskade - så kan du vide dig helt sikker med en Allianz Global Assistance rejseforsikring.

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.