Rejseforsikring

Med Allianz Global Assistance kan du trygt rejse ud i verden.

Rejse og forsikring

Rejse forsikring priser?

Her finder du rejse forsikring priser, på vores forskellige produkter. 

Vores forsikringer dækker alt det, som du har brug for på rejsen til en fornuftig pris. En rejseforsikring behøves ikke at være dyr, for at dækningen er i orden, hos os får du både en billig og dækkende rejseforsikring, så du er sikret på rejsen. Husk altid at læse policens vilkår og betingelser grundigt igennem, så du er helt sikker på din dækning.

Find meget mere om vores på rejseforsikring her på siden. Har du spørgsmål til dækning eller priser, er du altid velkommen til at kontakte os.

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.