Rejseforsikring

Med Allianz Global Assistance er du altid godt dækket ind og sikret under hele din rejse.

Privatsikring - Rejseforsikring

Privatsikring eller rejseforsikring?

Har du søgt efter privatsikring eller rejseforsikring? Så er du landet på den helt rigtige side.

Vi tilbyder forsikringer, så du er godt sikret på rejsen. Med en rejseforsikring fra Alianz Global Assistance, er du dækket under hele din rejse.

Alt for mange rejser på ferie uden rejseforsikring. Med dækning i enten Europa eller Verden, og tre forskellige dækningsniveauer, kan du vælge den forsikring, der passer til netop dine behov. Vi sørger for, at du er godt dækket ind lige meget, hvor du rejser hen. Husk altid at læse policens vilkår og betingelser grundigt igennem, så du er helt sikker på din dækning.

Vi er eksperter i af yde forsikringstøtte til danske rejsende. Vores mange års internationale erfaring er din sikkerhed for et kompetent forsikringsselskab, som altid er der, når du har brug for os mest. 24/7. I hele verden.  

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.