Rejseforsikring

Med Allianz Global Assistance er du godt dækket ind, når du skal ud og opleve verden.

Forsikringsselskab


Allianz Global Assistance er et forsikringsselskab, der i mange årtier har sørget for, at europæiske rejsende trygt kan nyde ferien, både i Europa og verden.

Når du vælger os, er du i trygge hænder. Vi er et af verdens førende forsikringsselskaber inden for rejseforsikring og -assistance.

Du kan finde meget mere information om vores forskellige forsikringstilbud og priser her på hjemmesiden. Husk altid at læse policen grundigt igennem, så du er helt sikker på din dækning.

Uanset, hvor rejsen går hen, ønsker vi rigtig god og sikker rejse!


_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.