Skiferie?

Vores store erfaring og ekspertise er din sikkerhed for professionel håndtering af din skade, hvis uheldet er ude.

Forsikring skiferie

Har du søgt efter rejseforsikring skiferie?

Så er du kommet ind på den helt rigtige side. Her finder du meget mere omkring rejseforsikringer til skiferien.

Rigtig mange kommer galt afsted på skituren. Uden den korrekte dækning, kan det ende med at blive en økonomisk tung byrde at bære, fordi du selv kan ende med hele regningen. Vores mission er, at hjælpe vores kunder, når de kommer galt afsted for eksempel på skiferien.

Vi har hjulpet tusindvis af danskere, når de er kommet til skade på destinationer over hele Europa og verden. Vores store erfaring og ekspertise er din sikkerhed for en professionel håndtering af din skade, hvis uheldet er ude.

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.