Rejseforsikring

Med Allianz Global Assistance er du altid fuldt dækket for medicinske udgifter på hele ferien. Uanset hvor du rejser hen.

EU sygesikringskort

Kender du reglerne for et EU sygesikringskort?

Med et offentligt sygesikringskort er du ikke dækket ind for alle uheld, og der er mange forskellige faldgrupper at sætte sig ind i.

Med en rejseforsikring fra os, skal du ikke bruge din tid på bekymringer om, hvorvidt du er dækket eller ej. Når du tegner en forsikring til rejsen igennem os, kan du trygt slappe af og nyde din ferie. Vi sørger nemlig for at hjælpe dig, hvis du kommer galt afsted, eller hvis uheldet er ude. Husk altid at læse policens dokumenter grundigt igennem, så du er helt sikker på din dækning.

Opnå tryghed med en rejseforsikring. Så kan du slappe af og nyde ferien.

   

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.