EU rejseforsikring

Med Allianz Global Assistance kan du trygt rejse ud i EU og resten af Europa.

EU rejseforsikring

Hos Allianz-Assistance kan du finde rejseforsikringer til EU og resten af Europa.

Så du er dækket mod forsinkelser, mistet bagage, sygdom og meget andet, der kan gå galt på rejsen. Der kan let opstå uventede forhold og hændelser, og derfor er det vigtigt, at du er ordentlig dækket ind. Det giver sikkerhed og tryghed, så du kan nyde din ferie i fulde drag.

Hos Allianz Global Assistance har du mulighed for enten at vælge dækning i Europa eller hele verden, og vælger du Europa, så er du dækket ved rejse til det europæiske kontinent, Middelhavsøerne, Kanaløerne, Isle of Man, Marokko, Algeriet, Tunesien, Libyen, Egypten, Israel,Tyrkiet, Madeira, De Kanariske Øer, Azorerne, Storbritannien, Irland, Island, Rusland, Estland, Letland, Litauen, Hviderusland, Ukraine, Moldavien og Georgien.

EU rejseforsikring sikrer dig dermed, at du er dækket i hele Europa. Med en EU rejseforsikring kan du nyde din ferie og bruge energi på det, som ferien egentlig handler om - afslapning, samvær, fede oplevelser, nye udfordringer og meget mere.

Husk altid at læse policens vilkår grundigt igennem, så du er helt sikker på din dækning.

Med Allianz Global Assistance kan du vide dig sikker både før, under og efter rejsen. Du er altid velkommen til at kontakte os på info@allianz-assistance.dk, hvis du har spørgsmål.

Rigtig god ferie!

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.