Rejseforsikring

Med Allianz Global Assistance kan du trygt rejse ud i verden, så er du nemlig sikret dækning, uanset hvor rejsen går til.

Blåt sygesikringskort

hvad dækker et blåt sygesikringskort?

Er du også i tvivl om, hvad et blåt sygesikringskort egentlig dækker? Det er de færreste, som kender alle reglerne for dækning igennem et blåt sygesikringskort. På dette link kan du finde en oversigt over nogle af forskellene mellem det blå sygesikringskort og dækningen fra en rejseforsikring.

Undgå alt bøvlet, og tegn en rejseforsikring til ferien igennem os. Så er du sikret dækning uanset destination, og kan trygt nyde din ferie. Husk altid at læse policens vilkår og betingelser grundigt igennem, så du er helt sikker på din dækning.

Som en af verdens førende forsikrings- og assistanceudbydere, er Allianz Global Assistance eksperter i at yde forsikringsdækning for vores kunder over hele verden. Hvis du har spørgsmål om vores produkter eller dækning, er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere information.  

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.