Rejseforsikring

Med Allianz Global Assistance kan du rejse ud i verden uden bekymringer. Trygt vidende, at du altid er fuldt sikret, uanset hvor rejsen går til.

Blå sygesikringsbevis

Spørgsmål om det blå sygesikringsbevis?

Har du søgt efter blå sygesikringsbevis, fordi du er i tvivl om, hvad det egentlig dækker på rejsen?

På dette link kan du finde en oversigt over det blå korts dækning.

Undgå alle bekymringerne og tegn en rejseforsikring direkte igennem os. Alianz Global Assistance er et af verdens førende forsikrings- og assistanceselskaber.

Ved at indtaste dine rejsedatoer, destination og medrejsende, kan du få et forsikringstilbud, hvor du kan vælge mellem forskellige dækningsniveaur og priser. Husk altid at læse policedokumenterne grundigt igennem, så du er helt sikker på din dækning.

Læs meget mere her på siden om, hvordan du bliver godt forsikret. 

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.