Billigste rejseforsikring

Med en forsikring fra Allianz Global Assistance kan du helt trygt opleve verden.

Billigste rejseforsikring

Find vores billigste rejseforsikring!

Hvor du samtidig er godt dækket ind. Når du har en rejseforsikring hos os, er du i trygge hænder. Vi tager nemlig godt hånd om dig, hvis uheldet skulle være ude.

Du finder vores udvalg af rejseforsikringer her på hjemmesiden, og kan vælge mellem 3 forskellige dækningsniveauer. Dermed kan du vælge den dækning og pris, der passer bedst til netop din rejse. Husk altid at læse policen grundigt igennem, så du er helt sikker på din dækning.

Vores mange års erfaring, er dit kvalitetsstempel for en rejseforsikring, hvor sikkerhed og tryghed kommer i første række. Vi sidder klar 24 timer i døgnet 7 dage om ugen, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe dig. Undgå ubehagelige overraskelser, med en rejseforsikring på rejsen.

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.