Billig rejseforsikring

Med en forsikring fra Allianz Global Assistance kan du helt trygt opleve verden.

Billig rejseforsikring

Dækning på ferien til en fornuftig pris!

Her på vores hjemmeside finder du vores udvalg af rejseforsikringer. Når du skal ud og rejse, er det vigtigt at være dækket mod uforudsete hændelser, der let kan ødelægge feriehumøret. Med en billig rejseforsikring fra Allianz Global Assistance, slipper du for unødig bekymring for de mest almindelige hændelser i udlandet. Du kan også vælge at tegne udvidet dækning, så du er sikret mod det meste. Når du har indtastet dine rejsedatoer og destination, kan du se en oversigt over vores forskellige dækningsniveauer og priser. Husk altid at læse policen grundigt igennem, så du er helt sikker på din dækning.

Vores mange års erfaring er din sikkerhed for en rejseforsikring, hvor dækningen og servicen kommer i første række. Gør som tusindvis af andre danskere, og køb en billig rejseforsikring fra Allianz Global Assistance.

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.