Billig rejseforsikring til studerende

Vores forsikring har bred dækning, så du kan slappe helt af, og fokusere på de spændende oplevelser der venter.

Billig rejseforsikring til studerende

God dækning til en fornuftig pris!

Du har sikkert søgt "Billig rejseforsikring studerende", fordi du som studerende ønsker en rejseforsikring, der både dækker dig ordentlig ind, men samtidig er til en fornuftig pris. Dette vil vi gerne hjælpe dig med hos Allianz Global Assistance. Derfor tilbyder vi en ungdomsrejseforsikring til dig, som er under 35 år - En forsikring til dig, som skal ud og udforske verden og alle dens spændende muligheder. Du kan tegne en forsikring fra kun 279 kroner, og du kan vælge dækning i enten Europa eller hele verden.

Det er altså muligt at finde en forsikring, der dækker, hvor du har behov for det, og med mulighed for at tegne i op til 18 måneders varighed - alt afhængig af, hvordan din rejse ser ud. En billig rejseforsikring fra Allianz Global Assistance sikrer, at du er dækket mod uforudsigelige forhold, så uanset om du kommer ud for forsinkelser, mistet bagage, sygdom eller noget helt tredje, er du sikret med en rejseforsikring fra os. Du er velkommen til at kontakte os på info@allianz-assistance.dk, hvis du har spørgsmål. Så står vi klar til at hjælpe

Rigtig god tur!

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.