Skiferie?

Med en skiforsikring fra Allianz Global Assistance, kommer du sikkert hjem, hvis uheldet er ude.

Skiforsikring


Skal du på skiferie?

Så skal du huske at tilkøbe en skiforsikring, så er du nemlig dækket under hele skituren. Hos os får du en omfattende dækning til helt igennem overkommelige priser. Er uheldet ude, skal du ikke være bekymret for store ekstraregninger, som skal betales af egen lomme.

Med en skiforsikring fra os, kommer du sikkert hjem, hvis uheldet er ude. Vores medarbejdere sidder klar 24 timer i døgnet til at hjælpe dig, hvis behovet opstår. Undgå bekymringerne med en skiforsikring, og kom trygt ned ad pisten. Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.


_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.