24/7 Nødhjælp:
Vælg sprog

  Om Allianz

International profil

Som førende i verden inden for rejseforsikring og assistance, står vi til rådighed 24 timer i døgnet 7 dage om ugen. Måske har du mistet din bagage, er blevet forsinket, har brækket benet på skiferien, eller din bil er brudt sammen på det mest ubelejlige tidspunkt.

Vi er Allianz Global Assistance. Og vi er her for at hjælpe. Faktisk har vi hjulpet i næsten 60 år. I dag berører vores gruppe af virksomheder 250 millioner mennesker på verdensplan. Det er ca. 4% af verdens samlede befolkning!

Vi er her for at hjælpe dig i vanskelige situationer, i hele verden og lige rundt om hjørnet. Vores opgave og mission er at yde dig hurtig og omsorgsfuld assistance af høj kvalitet, når som helst og hvor som helst, når du har brug for os.

Hvordan kan vi hjælpe?

Allianz

Førende internationalt forsikringsselskab

Allianz Partners

Leder indenfor rejseforsikring

Vi når vidt og bredt

Men hvordan kan vi yde service alle steder og på alle tidspunkter i døgnet? Først og fremmest er vi mere end 13.000 dygtige og engagerede medarbejdere. Derudover arbejder vi i tæt samarbejde med et globalt netværk af mere end 400.000 partnere, der spænder fra medicinske eksperter til mekanikere og juridiske rådgivere til håndværkere. Med vores fælles ekspertise, og mission om at hjælpe, når vi vidt og bredt.

Vi er globale. Vi er lokale. Og vi er stolte af begge dele.

Det er meget vigtigt for os, at vi opretholder en balance mellem vores stadigt voksende internationale tilstedeværelse og den nære menneskelige dimension. Ja, vores globale rækkevidde er afgørende for at opfylde behovene hos vores kunder; men lige så vigtigt er vores evne til at anvende den kulturelle viden og forståelse vi har opnået i det lokale. Vi er stolte af vores evne til at gøre begge dele.

Allianz Global Assistance i Skandinavien

Allianz Global Assistance har siden 1995 været repræsenteret i de skandinaviske lande. Vi har udbudt rejseforsikringer og ydet bistand til tusindvis af tilfredse kunder gennem vores partnere i rejse- og luftfartsbranchen.

Al medicinsk nødhjælpsassistance ydes 24 timer i døgnet gennem vores lokale samarbejdspartner Falck Global Assistance, der med egen dansktalende alarmcentral altid er klar til at hjælpe.

Hvis du har spørgsmål om Allianz Global Assistance, vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os på: info@allianz-assistance.dk.

Video om Allianz Global Assistance:

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Assistance førende i verden inden for forsikring og assistance.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.