Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter og services eller til din forsikring på info@allianz-assistance.dk

For skadeanmeldelse, klik her

Kontakt Allianz Global Assistance

Vi sidder klar til at svare på spørgsmål om vores forsikringer m.m. på nedenstående email.

Spørgsmål og  svar

Du kan finde svar på nogle af de spørgsmål, vi oftest modtager hos Allianz Global Assistance, på vores spørgsmål og svar side.

Forsikrings-betingelser

Ved at klikke på linket nedenfor kan du se og downloade vores gældende forsikringsbetingelser.Populære forsikringer

Allianz Global Assistance - Bliv dækket på rejsen med en enkeltrejseforsikring 

Den optimale forsikring til dig der har én rejse planlagt. En enkeltrejseforsikring kan dække i Danmark og Europa eller hele verden, og kan tilpasses dine behov og rejselængde.

Fra 95 kr

Allianz Global Assistance - Dæk alle rejser i et helt år med en årsrejseforsikring 

En rejseforsikring til dig der rejser ofte i løbet af et år. En årsrejseforsikring dækker alle dine rejser, og du slipper for at tegne en forsikring, hver gang du skal afsted.

Fra 289 kr

Allianz Global Assistance - Sikkerhed på pisterne med en skirejseforsikring 

Tegn en skirejseforsikring og rejs trygt af sted på din skiferie. Vores forsikring til ski & vintersport dækker både dig, dit skiudstyr og ved sneskred eller pistelukning.

Fra 205 kr

______________________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.