Globale lokationer

Hos Allianz Global Assistance er vi stolte af vores globale netværk
Det er blandt andet derfor, du kan føle dig helt sikker med en Allianz Global Assistance rejseforsikring, uanset hvilken tidszone du befinder dig i.

Allianz Global Assistance er et velkendt og betroet navn på de bedste behandlingssteder og klinikker verden over. Med mere end 13.000 ansatte i 34 lande, samt over 400.000 samarbejdspartnere i resten af verden, er vi altid til stede der, hvor du behøver os mest. Klik på linket nedenfor for at se vores internationale hjemmesider.
Populære forsikringer

Allianz Global Assistance - Bliv dækket på rejsen med en enkeltrejseforsikring 

Den optimale forsikring til dig der har én rejse planlagt. En enkeltrejseforsikring kan dække i Danmark og Europa eller hele verden, og kan tilpasses dine behov og rejselængde.

Fra 95 kr

Allianz Global Assistance - Dæk alle rejser i et helt år med en årsrejseforsikring 

En rejseforsikring til dig der rejser ofte i løbet af et år. En årsrejseforsikring dækker alle dine rejser, og du slipper for at tegne en forsikring, hver gang du skal afsted.

Fra 289 kr

Allianz Global Assistance - Sikkerhed på pisterne med en skirejseforsikring 

Tegn en skirejseforsikring og rejs trygt af sted på din skiferie. Vores forsikring til ski & vintersport dækker både dig, dit skiudstyr og ved sneskred eller pistelukning.

Fra 205 kr

______________________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.