Globale lokationer

Hos Allianz Global Assistance er vi stolte af vores globale netværk
Det er blandt andet derfor, du kan føle dig helt sikker med en Allianz Global Assistance rejseforsikring, uanset hvilken tidszone du befinder dig i.

Allianz Global Assistance er et velkendt og betroet navn på de bedste behandlingssteder og klinikker verden over. Med mere end 13.000 ansatte i 34 lande, samt over 400.000 samarbejdspartnere i resten af verden, er vi altid til stede der, hvor du behøver os mest. Klik på linket nedenfor for at se vores internationale hjemmesider.
Populære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.