24/7 Nødhjælp:
Vælg sprog

Anmeld Skade

Vi beklager, hvis der er sket et uheld før eller under din rejse, men vi er her for at hjælpe!

I en liv eller død situation kontaktes beredskabstjenesten i det land, du besøger. For eksempel 112 i EU-landene eller 911 i USA.

Akutmedicinsk døgnsassistance: Du skal straks informere os om alvorlig sygdom eller ulykke, hvor du må på hospitalet, bliver nødt til at rejse hjem før tid eller forlænge dit ophold. Vores medicinske assistanceteam vil skaffe det fulde overblik over nødsituationen og kan hjælpe dig med bl.a. at kontakte hospitaler og læger. Vi har åbent døgnet rundt, året rundt.

Anmeldelse af skade: Hvis uheldet er dækket af din police, skal du anmelde det og sende os den nødvendige dokumentation. Vi behandler din anmeldelse hurtigst muligt og sidder klar til at svare på eventuelle spørgsmål på nedenstående email.

Lægehjælp i nødstilfælde

Falck Global Assistance (24/7)

Tlf.: +45 70 25 04 05

E-mail: fga@dk.falck.com

Anmeldelse af skade:

Falck Global Assistance

Sydhavnsgade 18

2450 København SV

Danmark

Tlf: +45 70 22 04 70

Åben fra 09.00 til 17.00

E-mail: claims.fga@dk.falck.com

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Assistance førende i verden inden for forsikring og assistance.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.