SELVRISIKOFORSIKRING VED BILLEJE

         

Hvad får du med en selvrisikoforsikring?

Udvalgte fordele:

    • Dækker selvrisiko og depositum ved billeje
    • Dækning for depositum ved skade på vinduer, dæk, tag og undervogn
    • Dækning i Europa eller Verden
    • Skarp pris
    • Fair skadebehandling

Anmeld skade:

+45 70 22 04 70

Falck Global Assistance

Spørgsmål:

info@allianz-assistance.dk

Kundeservice

En selvrisikoforsikring er den ideelle forsikring, når du lejer en bil på ferien. Skulle uheldet være ude, og køretøjet beskadiges eller bliver stjålet, er din selvrisiko eller dit depositum sikret. Dermed er der ingen ubehagelige overraskelser, og du kan ubekymret nyde kørslen på nye og ukendte veje.

Dit udlejningsfirma vil normalt sikre selvrisikoen mod dit kreditkort, og fratrække dette i tilfælde af utilsigtet beskadigelse eller tyveri af lejebilen. Det er denne selvrisiko, der vil blive refunderet af Allianz Global Assistance, i tilfælde af skade.

Lad ikke din ferie blive ødelagt af udgifter, du ikke havde planlagt. Allianz Global Assistance er en af ​​verdens førende indenfor rejseforsikring og assistance. Uanset hvor du er i verden, er vi her for dig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

3 ofte stillede spørgsmål:

Hvad dækker den?

Hvad dækker selvrisikoforsikring ved billeje?

Forsikringen dækker den selvrisiko, der gælder for din billejeforsikring, eller for mistet depositum på grund af skade på vinduer, dæk, tag og undervogn, hvis motorkøretøjet beskadiges ved et uheld, er involveret i et uheld, bliver stjålet, beskadiget ved en brand eller er udsat for hærværk under lejeperioden.

Bemærk venligst, at dette ikke er en bilforsikring. Denne forsikring har til formål at supplere den bilforsikring, der er udstedt af udlejningsfirmaet til dig.

I nedenstående tabel kan du de maksimale dækningsbeløb:

Selvrisikoforsikring ved billeje Begrænsning pr. lejeperiode
Selvrisiko ved billeje 22.350
Tabt depositum: Skade på tag 4.400
Tabt depositum: Skade på vinduer, forrude eller glas i soltaget 7.000
Tabt depositum: Skade på undervogn 3.700
Tabt depositum: Skade på dæk

1.100 pr. nyt dæk

370 for reparation af fladt dæk

Hvor længe dækker forsikringen?

Hvor længe kan en selvrisikoforsikring dække?

Dækningen for selvrisiko ved billeje starter ved begyndelsen af din lejeperiode og ophører ved slutningen af din lejeperiode. Al dækning slutter på den udløbsdato, der er anført i din e-mail med bekræftelse af forsikringen.

Den maksimale varighed af forsikringen er 31 dage. Leje, der er bestilt til at vare længere end 31 dage, er ikke dækket.

Hvis du lejer i Danmark, dækkes der kun, hvis leje af køretøjet er bestilt til at vare mellem 2 og 31 dage.

Hvor meget koster den?

Hvor meget koster det at dække selvrisiko og depositum ved billeje?

Det kan være en bekostelig affære at købe tillægsforsikring hos dit udlejningsfirma. Med en selvriskoforsikring ved billeje fra Allianz Global Assistance koster det kun 19 kr. pr. dag i Europa og 29 kr. pr. dag i resten af verden at sikre din selvrisiko og depositum.

Du kan få et godt tilbud her.

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.