24/7 Nødhjælp:
Vælg sprog

Policens vilkår og betingelser

Herunder finder du et link til policens vilkår og betingelser.

Rejseforsikringer dækker ikke alt. Du bør læse policen grundigt, så du er sikker på, du har den nødvendige dækning. Hvis der er noget, du ikke forstår, bør du kontakte Allianz Global Assistance på info@allianz-assistance.dk.

Årsrejse-forsikring

Enkeltrejse-forsikring

Backpacker rejseforsikring

Afbestillings-forsikring

Selvrisiko ved billeje

Spørgsmål og  svar


Hvis du tegnede din forsikringspolice inden d. 11. september 2017, kan du finde dine forsikringsbetingelser vedhæftet til din e-mail med bekræftelse af forsikringen. Hvis du skal bruge en ny kopi, kan du skrive til os på info@allianz-assistance.dk med 'Forsikringsbetingelser' og dit policenummer i emnefeltet.

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Assistance førende i verden inden for forsikring og assistance.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.