EN REJSEFORSIKRING GIVER TRYGHED PÅ REJSEN

         

Hvad får du med en rejseforsikring?

Udvalgte fordele:

  • 24/7 nødhjælp
  • ubegrænset dækning ved sygdom
  • Dækning for personansvar
  • Lav selvrisiko
  • Enkelt- eller årsrejsedækning
  • Dækning i Europa eller Verden
  • Samt meget mere...

24/7 nødhjælp:

+45 70 25 04 05

Dansk alarmcentral

Spørgsmål:

info@allianz-assistance.dk

Kundeservice


Bronze, sølv eller guld? Vælg den forsikring der passer til dine behov:

Bronze Sølv Guld
Selvrisiko

750

450

Ingen selvrisiko

Akutmedicinske udgifter

Personansvar

Juridiske udgifter

Personlige ejendele

Erstatningsrejse

Fra kun 95 kr

Fra kun 135 kr

Fra kun 165 kr

> Se dækningsoversigt

> Se dækningsoversigt

> Se dækningsoversigt


Den rigtige rejseforsikring til dine behov

Til dig der rejser meget

En årsrejseforsikring gælder alle rejser et helt år

Du kan med fordel tegne en årsrejseforsikring, hvis du rejser meget og har brug for en forsikring, hver gang du skal ud at rejse. Det er billigere, og du slipper for at skulle tegne en rejseforsikring ved hver rejse. Med en årsrejseforsikring er du dækket på alle dine rejser for et helt år ad gangen. Du kan vælge, at forsikringen skal gælde i Europa eller hele verden.

Til dig der rejser sjældent

Tegn en enkeltrejseforsikring hvis du kun rejser få gange om året

Planlægger du en enkelt rejse eller to om året, vil det højst sandsynligt passe bedst at tegne en enkeltrejseforsikring for hver enkelt rejse. Det vil især være en god løsning, hvis du fx kun skal på én rejse til et land i Europa og/eller én rejse til et land uden for Europa.

Til dig der skal ud at opleve verden

Rejs trygt med en backpacker ungdomsrejseforsikring

Som ung har de fleste en stor lyst til at tage ud i den store verden. Se hvordan andre lever og bor. Hvis du vil ud at rejse, rejse langt væk, i lang tid eller rejse Europa tyndt, kan du tegne vores Backpacker ungdomsrejseforsikring. Det er rart at vide, at med en rejseforsikring fra Allianz Global Assistance, er hjælpen kun er telefonopkald væk.

Til dig der skal stå på ski

En skirejseforsikring som tilvalgsdækning

Skisport er en sjov og spændende sport, hvor du kan være fysisk aktiv i naturskønne omgivelser. Men det kan også være en farlig sport. Hvis du skal stå på ski, bør du tegne en rejseforsikring med skidækning. Der er tale om et tilvalg til vores rejseforsikringer.

Til dig der gerne vil have tryghed

Få dine penge tilbage ved afbud

Uanset hvor meget vi end passer på os selv og hinanden, kan vi desværre ikke undgå uheld eller sygdom. Det uventede har det med at komme på ubelejlige tidspunkter. Derfor er det en god idé at tegne en afbestillingsforsikring, så du ved, at du kan få dine penge tilbage, hvis du alligevel ikke kan tage af sted.

Det er surt at skulle miste både rejsen og pengene.

Til dig der skal leje bil på ferien

Det at leje en bil på ferien, kan være en fantastisk måde at udforske det lokale område, og nå derud, hvor de organiserede ture ikke når.

Din lejeaftale vil typisk omfatte en forsikring mod uheld m.m., ofte vil du dog stadig have en stor selvrisiko i tilfælde af utilsigtet skade på køretøjet, tyveri eller lignende. Det betyder, at du vil være forpligtet til at dække nogle af omkostningerne ved en skade.

Få trygheden tilbage ved leje og kørsel i udlandet med en selvrisikoforsikring ved billeje fra Allianz Global Assistance.