Thalassoterapi

Hvad er thalassoterapi?

Man har lige siden antikken kendt til thalassoterapiens (havvandsterapi) opstrammende effekt på huden og dens fordele for helbredet som helhed. Havvand indeholder adskillige mineralske salte og opsamles langt ude på havet og opvarmes til 31-35 °C. Thalassoterapi kombinerer fordelene ved havvand med havmudder, tang og et havklima.

Thalassoterapibehandlinger er en mulighed for at lindre din krops mange gener og smerter, genfinde fysisk og mentalt velvære og få nogle grundregler for bedre dagligdagshygiejne. Der findes specielle kure til dårlige rygge og hævede ben, til at hjælpe folk med at stoppe med at ryge, tabe sig og bekæmpe stress, ja selv til mødre, der søger kure til inden eller efter fødslen.

Kuren varer generelt en uge og godtgøres ikke af din sundhedssikring. Behandlingerne gives ofte skiftevis om morgenen den ene dag og om eftermiddagen den næste dag. Uanset om der er tale om grupper eller enkeltpersoner, så er formålet at hjælpe dig med at slappe af, få dig til at føle dig bedre og komme i bedre form.

Nogle praktiske råd

Følg disse råd for at få fuldt udbytte af din thalassoterapikur:

  • Udvælg omhyggeligt din kur ud fra dine behov og ønsker. Spabadets læge kan rådgive dig.
  • Tag ikke alt for meget bagage med. Medbring skridsikre sandaler, to badedragter og en badehætte (obligatorisk ved gruppebehandlinger og i afslapningspoolen), et sportssæt samt fugtighedscremer til ansigt, krop og hår. Spaen sørger for badekåbe, vaskeklude og håndklæder.
  • Hvis du får problemer, mens du er ude at rejse, skal du ikke vente med at gå til lægen, til du kommer hjem. I tilfælde af helbredsmæssige spørgsmål anbefales det at tale med en læge fra Allianz Global Assistances nødberedskab, som kan yde rådgivning, samt arrangere en konsultation uanset hvor du er.

Hvem kan deltage?

Thalassoterapi er for alle, uanset alder eller hvor fysisk aktiv man er. Der findes dog enkelte tilfælde, hvor terapiformen ikke tilrådes, navnlig for personer, der har haft hjerteklapsygdomme for nylig eller lider af hjerteklapsygdomme i udvikling, hjertelidelse, ukontrolleret højt blodtryk, et ikkefikseret knoglebrud, gravide, der er længere end seks måneder henne i graviditeten samt især personer, der lider af jodallergi. Sørg for at kontakte din læge, før du bestiller dit kurophold.

Thalassoterapispabade er overvejende besøgt af kvinder og pensionister. Antallet af unge, aktive erhvervsfolk og familier, der booker en uges thalassoterapi, stiger dog hele tiden.

I starten af ugen skal du mødes med en af spabadets læger som kan advare dig om eventuelle kontraindikationer og rådgive dig om de kurbehandlinger, der passer bedst til dig og dine behov/forventninger.Populære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.