24/7 Nødhjælp:
Vælg sprog

  Spørgsmål og svar

Her kan du få svar på de spørgsmål, vi oftest modtager hos Allianz Global Assistance. Hvis du ikke kan finde dit spørgsmål her, er du meget velkommen til at kontakte os på:

info@allianz-assistance.dk

Dækning
Police
Anmeld skade
Dækning

Er der aldersbegrænsning på Allianz Global Assistances rejseforsikringer?

Ja, både vores enkeltrejseforsikringer og årsrejseforsikringer tilbydes kun til personer på 70 år eller derunder.

Ligesom backpacker ungdomsrejseforsikring kun udbydes til personer mellem 17 og 35 år.

Hvornår starter og slutter min dækningsperiode?

For afbestillingsforsikring

Afbestillingsdækning starter på købsdatoen, der fremgår af din e-mail med bekræftelse af forsikringen, og ophører når den første del af dine forudbetalte ydelser (f.eks. transport eller indkvartering) begynder.

For Selvrisikoforsikring ved billeje

Dækning for selvrisikoforsikring ved billeje starter ved begyndelsen af din lejeperiode og ophører ved slutningen af din lejeperiode. Al dækning slutter på den udløbsdato, der er anført på din e-mail med bekræftelse af forsikringen.

For alle andre forsikringer

Dækningen for alle afsnit (undtaget afbestilling) begynder ved starten af din rejse og slutter ved slutningen af din rejse. Al dækning starter på den startdato, og ophører på den udløbsdato, der fremgår af din e-mail med bekræftelse af forsikringen, medmindre du ikke kan afslutte din rejse som planlagt pga. død, tilskadekomst eller sygdom eller hvis din bookede transport er forsinket, og dette ikke kan undgås. Under disse omstændigheder vil vi forlænge dækningen uden beregning, indtil du med rimelighed kan afslutte rejsen.

Hvor længe må min rejse maksimalt vare?

Du kan købe en enkeltrejseforsikring for rejser op til 180 dage. Vores årsrejseforsikringer dækker for et frit antal årlige rejser, så længe hver enkelt rejse ikke overstiger 31 dage for Bronze-dækning, 45 dage for Sølv-dækning eller 60 dage for Guld-dækning.

Backpacker ungdomsrejseforsikring kan købes med dækning for rejser med op til 18 måneders varighed.

Selvrisikoforsikring ved billeje må maksimalt have en varighed på 31 dage

Får jeg penge tilbage, hvis jeg kommer hjem før tid?

Du er ikke berettiget til refundering af præmie beløbet uden for ombestemmelsesperioden (se "Hvad hvis jeg ombestemmer mig med mit køb?" ovenfor).

Hvis du køber en enkeltrejseforsikring eller backpacker rejseforsikring og vender hjem inden planlagt, bliver kontrakten opsagt, og du får ikke nogen tilbagebetaling. Du må dermed købe en ny forsikring til din næste rejse. Vores årsrejseforsikring sikrer dig fleksibilitet i dine rejser. Dog må hver enkelt rejse ikke overstige 31 dage for Bronze-dækning, 45 dage for Sølv-dækning eller 60 dage for Guld-dækning.

Er der undtagelser til min forsikring?

Ja. Der gælder visse undtagelser og betingelser til både de enkelte afsnit og til forsikringspolicen generelt. Der findes også helbredsundtagelser, som gælder for dækning af akutmedicinske udgifter, hjemkald, personulykke, ødelagte feriedage og afbestilling. Læs venligst din police grundigt igennem, så du er sikker på, du har den nødvendige dækning. Klik her for at downloade policens vilkår og betingelser.

Er jeg dækket for eksisterende lidelser?

Forsikringerne dækker ikke erstatningskrav, der er direkte eller indirekte relateret til en eksisterende lidelse. Det gælder f.eks. i følgende situationer:

  • Du vil ikke være dækket for krav opstået som følge af en medicinsk tilstand, der blev diagnosticeret i de 2 foregående måneder inden du købte denne forsikring.
  • Du vil ikke være dækket for krav opstået som følge af en medicinsk tilstand, der ikke var stabil*
    i de 2 foregående måneder inden du købte denne forsikring. *Dette indebærer at der ikke
    må have været foretaget ændringer i din medicinering eller have været ikke-rutinemæssige
    lægebesøg eller yderligere undersøgelser af tilstanden.

Du bør læse hele afsnittet om "Helbredsmæssige undtagelser" i police dokumentet, der kan hentes her.

Er jeg dækket for skisport og lignende aktiviteter?

Allianz Global Assistances rejseforsikringer dækker en lang række sports- og outdoor-aktiviteter. For at være dækket til ski og anden vintersport, kan du tilkøbe ekstra dækning, når du bestiler din forsikring.

Hvis du er i tvivl, er du meget velkommen til at sende os en e-mail på info@allianz-assistance.dk

Er jeg dækket, hvis jeg mister mine kontanter?

De fleste af vores forsikringer dækker for personlige kontanter op til en vis beløbsgrænse. Du kan se din dækning, når du køber forsikring og i forsikringsbetingelserne her.

Police

Hvordan får jeg mine forsikringsdokumenter?

Allianz Global Assistance opererer online, så vi sender ikke policer og andre dokumenter med posten. Når du har købt en rejseforsikring, sender vi en e-mail med en bekræftelse af din forsikring samt alle relevante dokumenter, så du kan udskrive og gemme dem.

Dokument med information om forsikringsproduktet

Dit dokument med information om forsikringsproduktet er inkluderet elektronisk sammen med dine betingelser i din email med bekræftelse af forsikringen. Dokumentet kan også ses på vores side med policens vilkår

Hvis du foretrækker at modtage dit dokument med information om forsikringsproduktet i posten, skal du kontakte os på info@allianz-assistance.dk med navnet på dit forsikringsproduct og din fulde adresse. Vær opmærksom på, at post og forsendelse kan tage op til 14 dage.

Kan jeg købe en forsikring, hvis jeg allerede er rejst af sted?

Hvis du rejser til en destination udenfor Danmark, kan du købe forsikring efter du er taget hjemmefra, men købet skal foregå i Danmark inden afgang til udlandet (f.eks. i lufthavnen). I dette tilfælde, vil forsikringsdækningen begynde fra du går ombord på det transportmiddel der tager dig til din destination (fly, færge osv.)

Din Allianz Global Assistance forsikring gælder ikke, hvis du allerede er rejst af sted, og er udenfor Danmark, når du køber den.

Hvis din rejse alene finder sted inden for Danmarks grænser, skal din forsikringspolice være købt inden du forlader dit hjem, for at din Allianz Global Assistance police er gyldig.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål?

Du er altid velkommen til at sende en e-mail til vores kundeservice på info@allianz-assistance.dk.

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål mandag til fredag mellem kl. 9:00 og 17:00. Vi kan dog ikke rådgive om, hvorvidt de enkelte produkter opfylder dine behov.

Hvem skal jeg kontakte hvis jeg har en klage?

For klager vedrørende forsikring:

Administrerende direktør

Falck Global Assistance

Sydhavnsgade 18

2450 København SV

Danmark

Se mere i forsikringsbetingelserne.

Hvilken lovgivning gælder for denne rejseforsikring?

Medmindre andet er anført, skal dansk lov være gældende. I tilfælde af en tvist vedrørende denne police har de danske domstole eneværneting.

Anmeld skade

Kan jeg anmelde en skade, selvom jeg ikke har kvitteringer for alle mine personlige ejendele?

Ja. Vi behandler også skadesanmeldelser uden kvitteringer. Du skal dog være opmærksom på, at vi vil bede dig om alternative beviser på, at du ejer de ting, der er blevet væk eller stjålet. Vi har fuld forståelse for, at du ikke har kvitteringer på alt, som du har mistet. Vi forventer dog, at du kan give os en form for bevis på, at du ejer de fleste af tingene – særligt de dyrere ting. Typisk accepterer vi fotografier af tingene ledsaget af garantibeviser, manualer, boner, bankudskrifter eller betalingskortsoversigter

Hvem skal jeg kontakte for lægehjælp i nødstilfælde?

Vores lægelige nødbemanding sidder klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Du kontakter dem ved at ringe til Falck Global Assistance på +45 70 250 405 eller via e-mail: fga@dk.falck.com

Hvor skal jeg anmelde en skade?

For lægehjælp i nødstilfælde:

Falck Global Assistance (åben 24/7)

Tel : +45 70 250 405

E-mail: fga@dk.falck.com

For alle andre anmeldelser:

Falck Global Assistance

Sydhavnsgade 18

2450 København

Danmark

Tel.: +45 70 22 04 70 (09:00 til 17:00)
E-mail:
claims.fga@dk.falck.comHvordan skal jeg nogensinde kunne huske alle de telefonnumre?

Vi har gjort det let for dig. Alle de relevante telefonnumre står på første side i din police. Du finder dem også ved at klikke på ’Kontakt os’ på vores hjemmeside.

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Assistance førende i verden inden for forsikring og assistance.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.