Huskeliste til ferie

Hent My Travel Checklist

Pak som en prof med My Travel Checklist, en gratis widget fra Allianz Global Assistance. Opret og gem skræddersyede pakkelister til alle dine kommende rejser, uanset hvor turen går hen. Installer My Travel Checklist på din computer, tablet eller smartphone – eller alle tre steder. Så ved du præcist, hvad du skal pakke, hver gang du rejser. Huskelisten er tilgængelig på engelsk for nu. En dansk version kommer snart.

Ud fra dine rejsedetaljer giver My Travel Checklist dig et forslag til en pakkeliste, som du kan tilpasse med dine personlige tilføjelser.

Det er let at gemme flere forskellige lister til dine forskellige typer af rejser. Du kan redigere i dem, så meget du vil – alle detaljer kan tilføjes eller slettes med et klik.

Med My Travel Checklist kan du e-maile og printe din personlige pakkeliste og gemme den på alle dine enheder.

Allianz Global Assistance - picto_bag_pack

Hent checklisten til Mac eller PC

  • Klik på knappen "Installer nu" nedenfor
  • Følg anvisningerne
  • Når programmet er installeret, kan du køre det fra din pc

Se checklisten på din smartphone eller tablet

Klik på knappen "My Travel Checklist" nedenfor

Se hvad andre rejsende altid pakker

OG HUSK...

...at tegne den rigtige rejseforsikring til din destination og rejsetype!

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.