Rejsetips

Vi er mennesker, der interesserer os for mennesker. I løbet af de sidste 50 år har vi opnået værdifuld indsigt og viden, mens vi sørgede for ro i sindet hos rejsende, såvel i luften som på vejen, i fjerne lande eller hjemme. Vi er glade for at kunne tilbyde dig vores hjælp med at forhindre, at du bliver syg, samt bevare det gode humør og bringe dig sikkert frem til din destination!

"Hvad er en rejseforsikring?", "er der ting jeg bør være særligt opmærksom på under ferien?" eller "hvilke vaccinationer skal jeg have?", er derfor alle spørgsmål du kan finde svar på her på siden. Allianz Global Assistance er glad for at kunne yde hjælp til dig og din forsikring.

Vores råd til dig

Video tips

Én ting du altid pakker?

Rejse med børn

Rejse uden forsikring?

Hjælp og tips

Blog

Allianz Global Assistance - Allianz Global Assistances blog

Rejsetips

Allianz Global Assistance - Rejsetips

Spørgsmål og svar

Allianz Global Assistance - Ofte stillede spørgsmål og svar

Ordbog

Allianz Global Assistance - Forsikringsordbog

Rejselinks

Allianz Global Assistance - RejselinksPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.