Billige flybilletter: Hvornår skal du slå til?

Er billige flybilletter et spørgsmål om held?
Der er altid en lille smule held involveret, når det handler om at finde de billigste flybilletter på nettet. Men hvem siger at du ikke kan give heldet en hånd med på vejen? Her er vores tips, der kan bringe dig tættere på drømmedestinationen.

Hurtigst på aftrækkeren vinder
Priserne på flybilletter stiger mest i de sidste tre uger før afgang. Vil du gerne booke billige flybilletter, skal du bestille din rejse mindst seks til tre uger i forvejen.

... Men i sidste øjeblik kan man (måske) også være heldig
Er du klar til en hurtig beslutning, og har du ingen særlige præferencer for din ferie? Så kan du i sidste øjeblik spare mange penge. Pak dine tasker og vær klar til at tage på eventyr med en last-minute billet.

Hold øje med dine e-mails
Flyselskaberne har ofte særtilbud til læserne af deres nyhedsbreve, eller offentliggør tilbud i nyhedsbrevene inden de kommunikeres til andre kunder. Vil du gerne være et skridt foran andre rejsende, kan det derfor være en god idé at tilmelde sig forskellige flyselskabers nyhedsbreve.

Book lige efter højsæsonen
Er du kun lige kommet tilbage fra ferie? Book den næste billet allerede. Kort efter højsæsonen (slutningen af august/begyndelsen af september og slutningen af december/begyndelsen af januar) kan du ofte finde billige flybilletter. Flyselskaberne forsøger her, at sælge billige billetter når efterspørgslen er mindst.

Pas på gebyrerne
Du kan med fordel bruge en af de mange online sammenligningssider til at orientere dig. Det kan dog ofte vise sig mest fordelagtigt at booke direkte hos flyselskabet eller rejsearrangøren, enkelte har sågar en 'laveste-pris garanti' på deres egne hjemmesider. Du skal dog holde tungen lige i munden, da der ofte kan være stor forskel på gebyrer og tillægsydelser som bagage m.m. Dette kan medføre, at det der ser ud som en billig billet, ender med at være dyrere end alternativer, hvor disse ydelser er inkluderet i prisen.

Uanset hvilken destination du vælger, ønsker vi god tilbudsjagt!

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.