Dagsudflugt

Dagstur til udlandet, kan man det?

Har du lyst til at opleve en ny destination, men har planlagt alle dine feriedage allerede? Så er en endagstur måske en mulighed. Men hvorfor begrænse sig til Danmark? Byer som Malmø, Oslo, Stockholm, Amsterdam eller London kan sagtens besøges på bare en enkelt dag. Ideelt til shopping, en særlig udstilling eller til at snuse til byens atmosfære.

   

Med bil, tog eller fly?

Mange interessante europæiske storbyer kan du hurtigt og nemt nå i bil eller med tog, f.eks. Hamborg eller Malmø. For byer som London og de skandinaviske hovedstæder lidt længere væk, er det nemmere at flyve.

Hvis du kører selv, kan du undersøge parkeringsmuligheder på internettet hjemmefra. Det kan være nemmest at parkere lidt udenfor centrum, og tage offentlig transport det sidste stykke.

Med toget ankommer du direkte i byens centrum, og er klar til at gå på opdagelse med det samme. Udover de store byer i vores nabolande, er en lang række mindre byer helt sikker også er et besøg værd. Overvej eventuelt Lund i Sverige, eller Flensborg og Lübeck i Nordtyskland.

Søg på flyselskabernes hjemmesider. Ofte er det muligt at finde en billet (uden bagage) ganske billigt. Dermed er det bestemt ikke umuligt at tage ud en enkelt dag. Og da du ikke overnatter, sparer du hoteludgiften på destinationen.

  

Lufthavn til centrum

Når du booker din endagstur, er det bedst at vælge en by med en lufthavn i nærheden af ​​bymidten. I London er det f.eks. nemmest at flyve til London City Airport. Det sparer tid og besvær med transport ind til centrum og attraktionerne. Planlæg at tage af sted så tidligt som muligt om morgenen, og rejs hjem sidst på aftenen. Så har du tid til at se flere aspekter af destinationen. Du kan slappe af på flyveren hjem og i din egen seng efter en lang dag med mange oplevelser og indtryk.

Tip: Brug tid på at undersøge de bedste afgangstider og priser. Det kan ofte være en idé at booke ud- og hjemrejse med to forskellige flyselskaber.

   

Eksempel: En dag i Amsterdam

Amsterdam er velforbundet med direkte fly fra både København, Aalborg og Billund. Med de tidlige morgenafgange, kan du være i kanalbyen allerede før kl.8. Amsterdams Schiphol lufthavn ligger kun 20 minutter med tog fra centrum, så du er klar til at udforske byen tidligt.

Seværdigheder som Rijks-, Van Gogh eller Stedelijkemuseum, kan besøges på en formiddag. Det giver masser af tid til at spise frokost og shoppe i byens hyggelige ’9 Straatjes’, inden en kanalrundfart om eftermiddagen. Om aftenen er det sidste fly mod Danmark først klokken 9, så du får mere end 12 timer i Holland.

Har du allerede oplevet Amsterdam? Rotterdam er også kun ca. 20 minutter fra Schiphol.

   

God rejse, og husk rejseforsikring - også på korte ture.

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.