Sådan pakker du effektivt til din kommende rejse: 4 tips

Har du altid to ekstra par sko, tre bøger og halvdelen af dine badeværelsesprodukter med på rejsen? Og hvor ofte har du brug for alle disse ting? Hvis du føler dig udfordret med pakningen, kan vores tips til effektiv pakning af din bagage hjælpe.

   

1. Start pakning i god tid (og lav en liste)

Ligesom du ved kassen i supermarkedet hurtigt bliver fristet til at købe slik og andre søde sager, sørger pakning i sidste øjeblik for, at du nemt medbringer en række unødvendige ting i din bagage. Så start i tide og undgå impulsive beslutninger. Derudover kan du let organisere og stable alle dine ting på forhånd og bevare overblikket. Et ekstra tip: lav en tjekliste på forhånd. På den måde glemmer du ikke noget!

  

2. Størrelse betyder noget: Vælg den rigtige rejsetaske

Selvfølgelig er mængden af bagage tæt forbundet med, hvor længe og hvor du rejser. Vælg derfor en rejsetaske eller kuffert i rigtig eller justerbar størrelse. Hvis du kun rejser et par dage eller en lang weekend, er håndbagage måske nok? Du kan se vores pakketips til rejser kun med håndbagage her. Hvis du skal afsted i mere end en måned, er en robust rygsæk eller kuffert et must. Men du behøver ikke overdrive. Der er adskillige blogs og ressourcer online, der har tips til at pakke let, også på længere rejser. Se for eksempel Backpackerne.dk.

  

3. Tre styks reglen

Tvivler du stadig på, hvor mange bukser og skjorter du har brug for? Hvis du tager højst tre stykker af hver beklædningsgenstand med, klarer du dig som en tommelfingerregel fint. Hvis du drager på et længere eventyr eller ferie, kan du normalt vaske dit tøj under rejsen.

 

4. Hvor skal du hen?

Typen af ferie og din destination bestemmer selvfølgelig hvilke ting du har brug for. På en storbytur er hiking og trekking materiale for eksempel ikke nødvendigt, mens en hårtørrer ikke er meget bevendt på en kanotur. Netop derfor kan en pakkestrategi og pakkeliste være en rigtig god idé.

   

Vi ønsker rigtig god tur!

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.