Sund mad på farten: 7 tips til at holde en sund balance

Nu hvor der er blevet vendt op og ned på kostpyramiden, virker det ikke længere så ligetil at spise sundt. Især når du er på farten, er en balanceret diæt ikke det indlysende valg. For hvad må du egentlig spise og drikke når sandwich med salami, kiks og sodavand er forbudt?

   

Rejser: et angreb på dit helbred?

Alle rejsende kender problemet: Efter et par timer på tur begynder sulten at gnave, og du må nøjes med hvad du finder i stationens kiosk eller på den nærmeste tankstation. Tager du med fly, er du normalt ikke meget bedre stillet, og når du først har nået din destination, hopper du sikkert fra restaurant til restaurant. Dårligt nyt for den sunde linje og dit helbred. Du ville ikke være den første der vender hjem med et par ekstra kilo på sidebenene som en souvenir. Vil du gerne undgå det? Så følg nogle enkle retningslinjer, og begræns skaden.

   

Spis sundt på rejsen hvis du kan!

Vil du også følge princippet om at ”spise rent” på din rejse? Så skal du tage højde for det fra det øjeblik du pakker din taske til du returnerer til dit eget hjem (og køkken):

  • Tag sunde snacks med dig på farten. Ingen kager og chokoladebarer – men frugt og nødder.
  • Spis små måltider hver anden til tredje time. Det er bedre end at "spare" din sult op for derefter at kaste dig over buffeten.
  • Ankommer du i en ny by med knurrende mave? Gå ikke ind i den første bedste snackbar, undersøg hellere området for at finde et sundere alternativ.
  • Informer dig om spisevanerne i dit destinationsland. Eksotisk mad er ikke altid det sundeste. Det kan derfor være en god idé at lave reseach hjemmefra inden afrejse.
  • Spiser du på hotellet hver aften? Så prøv at vælge de sundeste ting. Friske grøntsager og frugt anbefales, T-bone steaks og desserter fulde af sukker kan blive stående.
  • Er du tørstig? Drik vand og undgå læskedrikke og alkohol.
  • Hvis du vil holde den slanke linje, er det også vigtigt at få nok søvn. Især hvis du rejser til en destination i en anden tidszone, skal du tage højde for dette.

  

Rigtig god og sund rejse!

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

  

      < Storbritannien

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.