Road trip i elbil – hvordan planlægger man det?

På trods af mange nyskabelser i de seneste år, er køredistancen for en elbil stadig den største hindring for mange mennesker. "Range Anxiety" kan hurtigt blive en faktor - særligt med henblik på ferien. Er det overhovedet muligt at planlægge en god kør-selv ferie med elbil? Her kan du læse et par tips, så det bliver en god tur!

   

1: Planlæg på forhånd

Før du begynder kør-selv ferien, er det vigtigt at forberede dig godt. Planlæg din rute, tjek bilens rækkevidde og se hvilke opladepunkter du kan bruge til opladning undervejs. Denne funktion er ofte automatisk indbygget i din bils GPS.

   

2: Lad unødvendige genstande blive hjemme

Jo tungere din elbil er lastet, desto mindre distance vil den kunne køre på en opladning. Tag derfor kun det væsentligste med. Du kan se gode tips til at pakke effektivt her. Aircondition og hastighed har også en effekt, så åben et vindue i stedet for at have aircondition kørende hele tiden.

  

3: Tålmodighed er en dyd

Med tålmodighed kommer du langt. Fordi opladning tager lidt længere tid end at fylde en tank med benzin, kan du passende planlægge længere pauser undervejs. Du kan for eksempel strække dine ben eller spise en lækker frokost. Så bliver dit road trip en del af ferien i sig selv!

En ferie med elbil behøver ikke nødvendigvis at være "mission impossible". Med de nødvendige forberedelser kan du gøre dit eventyr til en succes.

   

Rigtig god tur!

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

  

      < Blog oversigt 

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.