Undgå ulykker under den store æggejagt!

Tre tips fra Allianz Global Assistance til spirende påskeharer og æggejægere.
Mange chokolade-elskere vil i påskedagene mødes med venner og familie til den årlige æggejagt. Allianz Global Assistance har tre små tips, så denne påske bliver uforglemmelig for store og små.

1. Sørg for, at æggetransporten foregår trygt og sikkert.
Når du flytter chokoladekaniner, kyllinger eller æg, brug en køleboks. Det har to fordele: Hvis turen er længere end planlagt, holdes chokoladen kold og undgår at smelte eller blive blødgjort undervejs. Hvis du rejser med tog, bus eller lignende, vil køleboksen endvidere beskytte din dyrebare last mod at blive klemt eller beskadiget.

2. En smertefri æggejagt
Når du er ankommet til din destination, er haven et godt sted for potentielle påskeharer at gemme chokoladeæg. Selv de mest opfindsomme harer bør dog huske et par sikkerhedsforanstaltninger:

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

  

  • undgå brændenælder og andre planter der kan udgøre en ubehagelig overraskelse på jagten.
  • undgå at skjule æg nær gamle træbrædder og lignende, som kan indeholde søm eller forvolde splinter.
  • undgå at skjule æggene for højt. Entusiastiske jægere kan let falde og komme til skade fra grene, tagrender, hegn osv.
  • Sørg for at æggene er placeret utilgængeligt for hunde og katte. I modsætning til mennesker kan de ikke fordøje theobromin, et stof der findes i chokolade.

3. Undgå at nydelse bliver til fordøjelsesproblemer.
Det anbefales ikke at spise alt byttet på selve jagtdagen. Chokolade kan sagtens holde sig i flere uger. Det eneste du behøver at gøre, er at skjule det igen bagerst i skabet, og selvfølgeligt undgå at dele den eksakte lokation med andre. Endeligt er kvalitets chokolade sandsynligvis lettere at fordøje end de billigste på markedet. Vælg kvalitet frem for kvantitet.

Dr. Laurent Verner, Medical Director, Allianz Global Assistance, siger: "Chokolade indeholder koffein, så hvis det indtages i store mængder, kan det føre til accelereret frigivelse af serotonin hormoner i hjernen. Desværre kan dette forårsage migræne, angst, søvnløshed og andre lignende tilstande. I så fald vil sundere kost og f.eks. urte-te kunne hjælpe. Små mængder af kvalitets chokolade er dog gavnligt for sine positive egenskaber indenfor hjerte-kar sundhed, derudover vil jeg foreslå forbrug i moderate mængder for at sikre at det bliver en god påske".

Vi ønsker en god og sikker påske!

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.