Vinteraktiviteter: Udnyt kulden og få mange sjove oplevelser

   

Ordet vinter får mange til at tænke på sne og skiferie, men vinteren og vinterferien behøver ikke kun at stå i skienes tegn. Der er mange andre sjove vinteraktiviteter, som du og/eller din familie kan vælge. Du behøver heller ikke at sidde indenfor hele tiden. Udnyt i stedet kulden og få mange sjove oplevelser. Her får du forslag til aktiviteter, der passer godt til den kolde og mørke tid.

   

1. Sjove vinteraktiviteter, hvis der er sne

Nyfaldet sne på træer og buske er et meget smukt syn. Det kan de fleste nemt blive enige om. Der er noget særligt ved at se alt klædt i hvidt. Gå ud og leg i og med sneen.

  

  • Byg en snemand eller snehule
  • Lav sneengle
  • Hav en god og sjov snekamp
  • Find en god kælkebakke og kør en masse ture med kælken
  • Stå på skøjter, hvis der er en skøjtebane i nærheden

   

2. Tag på en god gåtur i naturen

Selv om naturen tager sig flot ud om foråret, når bøgen er sprunget ud og hele sommeren med masser af blomster og solskin, så er naturen ofte ekstra flot om efteråret og vinteren. De grønne blade, der skjuler grenene, er væk, og du kan se de flotte snoede grene på træerne. Ligesom de visne blade farver jorden gul, rød og brun.

En god gåtur i skoven kan være en rigtig god vinteraktivitet, hvor du får motion og ser naturen fra en anden vinkel. Er det koldt og blæsende, er det skønt at komme hjem igen og få noget varmt at drikke og hygge med lys indenfor.

  

3. Tag en tur i svømmehallen

Svømning er en god vinteraktivitet, som kan foregå indendørs i en varm svømmehal. Er der ikke en svømmehal i den by du bor i, kan du gøre det til en udflugt. Er du frisk på at tage længere væk, og du har tid og råd til at overnatte, kan du finde forskellige steder, hvor de har et stort (tropisk) badeland. Under alle omstændigheder er det rart at blive varmet igennem i vinterkulden. Er du derimod vinterbader, kan du helt sikkert nyde masser af kolde oplevelser i løbet af vinteren, der sætter gang i blodomløbet. På internettet er dert muligt at finde vinterbadeklubber i dit område.

  

4. Uden ski og under udenlandske himmelstrøg

Ønsker du at rejse væk i løbet af vinteren, kan du udnytte det kolde vejr og få nogle anderledes vinteroplevelser. Herunder har du nogle spændende forslag.

   

  • Storby: Tag til Paris og stå på skøjter ved rådhuset. Skøjtebanen er meget stor, populær og gratis at benytte. Den er opdelt i områder, så alle kan få det sjovt uanset niveau.
  • Lavt tempo: Elsker du bjerge og ro, kan du rejse til Østrig og tage på sneskovandring. Det er skønt at gå i de østrigske bjerge, og sneskovandring kræver ingen forudgående træning eller dyre liftkort.
  • Fysisk aktivitet: Tag en tur til Kvitfjell i Norge og prøv at klatre på is. Kvitfjell tilbyder ud over isklatring også andre aktiviteter fx sneskoture, snescootersafari og skiskydning.
  • Natur: Rejs til Grønland, oplev den smukke grønlandske vinternatur og kør en tur med hundeslæde. Er Grønland for langt væk, kan du også køre med hundeslæde i Norge, Sverige og Finland.

   

God fornøjelse i vinterlandskabet!

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

   

Mexico >

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.