Tips til flyvende ferie med børn

At tage på ferie er normalt afslappende. Men hvis du flyver med børn for første gang, kan det være du bekymrer dig for hvordan du holder dem i ro ombord. Ingen panik. Uanset om du flyver med en baby, tumling eller et lidt større barn, så hjælper vores gode råd dig med at holde hovedet koldt.

   

Før I går på vingerne

God forberedelse er det springende punkt. Så tag dig tid til at planlægge. Book en flyvning omkring sengetid hvis du kan: med lidt held vil dit barn sove under hele turen. Skal I mellemlande og skifte fly, så vælg en realistisk transfertid.

Tjek hvilke bagagebestemmelser der gælder for dine flyvninger: Hvis du flyver med børn, tæller din pusletaske normalt som håndbagage. Fyld den med alt hvad du har brug for: bamse, vådservietter, sut, bleer, snacks, ekstra tøj, legetøj, en pude og plastikposer.

Check ind så tidligt som muligt så du kan sidde sammen med hele din familie, og tag hjemmefra i god tid for at undgå unødvendig stress. Husk at din ferie allerede er startet! Og glem ikke at tage dine børn med på toilettet før I boarder flyet.

   

Under flyvningen

Når I letter og lander, kan dine børn få ondt i ørerne på grund af det skiftende lufttryk. Giv dem noget at drikke eller noget slik at sutte på for at udligne trykket og lette smerten. Babyer kan beroliges ved at løfte dem op over dit hoved – dette kan du dog kun gøre når flyet er på stabil kurs, og skiltet med sikkerhedbæltet er slukket.

Endelig skal du udnytte denne oplevelse: flyvning er en magisk begivenhed for børn. Opmuntr dem til at absorbere alt, lad dem lege lege hvor de finder på historier om andre eller fiktive passagerer, eller lav tegninger om at flyve. Er de trætte af at lege? Hjælp dine børn med at falde i søvn: gør deres sæde hyggeligt, stryg dem over håret eller fortæl dem en historie. Før du ved af det, har du tid til dig selv.

  

Rigtig god rejse!

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

  

      < Sommer i byen

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.