Hvordan sparer du penge på ferien?

Endelig er det ferietid igen. I ugen op til ser du naturligvis frem til det, men hvordan nyder du ferien uden at betale for meget? Vi har samlet nogle simple råd nedenfor.

   

1. Spørg de lokale

Ved at spørge de lokale på destinationen hvor de spiser, kan du finde autentiske, velsmagende og ikke mindst billigere restauranter. Restauranterne på populære turistpladser er ofte kommercielle, maden nogen gange mindre velsmagende og for det meste dyrere. Brug eventuelt også mobilen til at se andre rejsendes anbefalinger og anmeldelser online.

  

2. Bestil din ferie når den er billigst

Last-minute anses af mange for billigst, men ofte er det måske slet ikke tilfældet. Derudover kan udvalget være begrænset, fordi flyselskaber, hoteller eller ferielejligheder allerede er fuldt bookede. Du kan læse vores tidligere blogpost om bestilling af flybilletter her.

  

3. Valuta

Når du veksler penge, så husk at tage højde for veksel- og andre gebyrer. Der er ofte tillæg for veksling i for eksempel lufthavnen. Afhængigt af din bank eller kreditkort, kan det nogle gange bedre betale sig at hæve penge i en automat på destinationen. Undersøg derfor bankgebyrer m.m. hjemmefra inden afrejse. Online kan du downloade apps, der kan beregne valutakursen for dig.

 

4. Hold øje med dine udgifter

Udarbejd et budget pr. dag og hold øje med hvor meget du bruger hver dag. Så du har indsigt i, om du stadig har penge tilbage og måske endda lidt ekstra til den næste dag. For din egen sikkerhed, gå ikke ud med for mange penge i kontanter.

  

5. Tegn en rejseforsikring inden afrejse

På ferien er der mange ting der kan gå galt, selv på en kort tur. Hvis uheldet er ude stiger omkostningerne hurtigt. Med en rejseforsikring er du beskyttet mod de fleste uforudsete omkostninger.

   

Vi ønsker rigtig god tur!

Allianz

Global leder indenfor forsikring og assistance

Rejse-forsikring

Få et tilbud online!

Flere blog-indlæg

Road trip i elbil? Sådan planlægges det!

3 skjulte perler i Italien

Disse fire byer er bestemt et besøg værdPopulære forsikringer

_____________________________________

Hvordan kan vi hjælpe?

Millioner af mennesker sætter deres lid til os! Med 1 sagsbehandling hvert 2. sekund er Allianz Global Assistance førende i verden inden for rejseforsikring og -assistance. Med et bredt udvalg af dækning for enkeltpersoner, par og familier med dækningsmulighederne Backpacker, Vintersport, Enkeltrejse eller Årsrejseforsikring er du dækket 24/7 med vores globale netværk.

FØLG OS OVER HELE VERDEN

Allianz Global Assistance - Worldpay-logo

Allianz Global Assistance rejseforsikring er tegnet af AWP P&C S.A. - Dutch Branch, opererer som Allianz Global Assistance Europe med kontorer på Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nederlandene. Registreret ved de hollandske myndigheder for de finansielle markeder (AFM) nr. 12000535, selskabsnr. 33094603.

AWP P&C S.A. er autoriseret af Autorité de Contrôle Prudential i Frankrig og er reguleret af det danske Finanstilsyn i forbindelse med udførelsen af forretninger Danmark.